- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Oresa Ventures numeste un nou manager la conducerea RTC

30 Aug, 15:36 • Redactia DailyBusiness
Oresa Ventures il numeste pe Gabriel Muresanu (foto) in functia de conducere a RTC Proffice Experience, companie preluata de fondul de investitii suedez la sfarsitul anului 2011. Noul CEO va intra in functie incepand cu 1 septembrie, dupa ce anterior functia a fost ocupata de Laura Arghirescu.
Oresa Ventures numeste un nou manager la conducerea RTC

Gabriel Muresanu este specializat in consultanta de vanzari B2B si B2C, precum si in dezvoltarea echipelor de vanzari pentru toate segmentele de client business si consumer, avand o experienta de 20 ani in idustria de telecomunicatii.

Dupa o cariera de 14 ani in cadrul Vodafone, Gabriel Muresanu a lansat, la inceputul anului 2011, un proiect propriu de consultanta telesales, Awareness Power Consulting, si a dezvoltat campanii de vanzari telefonice de succes pentru trei companii active pe piata din Romania, printre care s-au numarat si doua dintre companiile dezvoltate de Oresa, La Fantana si Medicover.

Odata cu preluarea de catre Oresa Ventures, brandul RTC a fost repozitionat prin adoptarea unei strategii consolidate si prin investitii la nivel de business menite sa reconfirme pozitia de lider a RTC pe piata de papetarie si birotica.

RTC dispune de o gama de 6.000 de produse si o gama extinsa selectata de 4.000 de produse in catalog, oferind clientilor sai cel mai mare portofoliu de pe piata. Serviciile si produsele companiei sunt constant adaptate nevoilor clientilor, oferindu-le acestora accesul imediat la un stoc permanent in valoare de 2 milioane de euro.

Oresa Ventures este un fond suedez de investitii private care activeaza pe piata romaneasca de aproape 20 de ani, dezvoltand companii, precum Fabryo, Kiwi Finance, Medicover, Synevo, La Fantana, Flanco, Credisson, Motoractive, Brewery Holding.