COMPANII, REAL ESTATE

Palat din 1871, vandut cu 650.000 de euro societatii Astra Vagoane Calatori

16 septembrie 2014, ora 18:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
deal.jpg
Un palat din centrul Aradului, construit in 1871, a fost vandut de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad pentru suma de 650.000 de euro companiei locale Astra Vagoane Calatori, detinuta de omul de afaceri Valer Blidar, care nu da publicitatii destinatia viitoare a imobilului.

Palatul vandut de Camera de Comert este situat pe strada Gheorghe Lazar, in zona centrala a Aradului, si a fost sediul unor institutii de stat, respectiv Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala si Inspectoratul Teritorial de Munca, transmite Mediafax.

Cladirea, construita in 1871, a fost revendicata de Camera de Comert si castigata definitiv in 2007, pentru ca imobilul a fost primul sediu al institutiei la inceputul secolului trecut.

Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, care primise un termen de cativa ani pentru eliberarea spatiilor, dar si Inspectoratul Teritorial de Munca, si-au mutat birourile, iar cladirea a ramas nefolosita. Imobilul a fost vandut prin negociere directa, dupa ce la doua licitatii organizate nu au existat oferte, pretul de pornire fiind de 801.100 de euro plus TVA.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter