- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Partea profitabila a protestelor: Restaurantele si cafenelele din centrul Bucurestiului sunt asaltate de clienti

27 Oct, 12:37 • emanuel.ceciu
Protestul care se desfasoara in centrul Capitalei ii nemultumeste pe multi bucuresteni, din cauza ca blocheaza traficul, dar are si parti bune. Spre exemplu, restaurantele si cafenele din centru isi cresc exponential vanzarile datorita fluxului neobisnuit de mare de clienti din randul protestatarilor.
Partea profitabila a protestelor: Restaurantele si cafenelele din centrul Bucurestiului sunt asaltate de clienti

[gallery:225]

Restaurantele de tip fast food precum Springtime si Gregory’s din Piata Victoriei inregistreaza pe fondul protestelor un numar dublu de clienti fata de o zi obisnuita, iar cafeneaua Starbucks din zona avea de asemenea un numar ridicat de clienti.

Reprezentantii celor doua restaurante au precizat pentru DailyBusiness.ro ca la aceste ore din zi aveau in mod normal un flux de clienti redus, pentru ca cei mai multi clienti erau deja la serviciu.

Aceste manifestari genereaza profit si supermarket-urilor, care nu fac fata cererii de pelerine si umbrele din partea protestatarilor luati pe nepregatite de ploaie.

Vanzatorii unui supermarket din centru discutau in aceasta dimineata despre necesitatea de a se aproviziona cu umbrele in regim de urgenta.

Ramaneti pe DailyBusiness.ro pentru noi imagini de la protest