COMPANII, FINANTE-BANCI

Patru banci vor imprumuta Posta Romana cu 100 mil. lei

27 ianuarie 2013, ora 12:33   | 3 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
9Bani-mare.jpg
Banca Comerciala Romania (BCR), Banca Transilvania, CEC Bank si Millennium Bank Romania vor acorda Companiei Nationale Posta Romana un imprumut de 100 milioane de lei pentru finantarea capitalului de lucru.

"In urma unei licitatii initiate in iulie 2012, Banca Transilvania si-a adjudecat un lot de 20 milioane de lei, iar un altul de catre Banca Comerciala Romania. Restul loturilor, in suma de 60 milioane de lei, au ramas neadjudecate si, in acest context, Posta a procedat la negociere fara anunt de participare. In urma procedurii, Millennium Bank si-a adjudecat doua loturi in suma totala de 20 milioane de lei, pentru care s-a semnat deja contractul, iar restul au revenit CEC Bank, contractul de imprumut fiind in curs de semnare", au declarat pentru Mediafax reprezentantii Postei Romane.

Rambursarea creditului se va efectua din sursele proprii ale operatorului postal.

Posta Romana este cel mai mare operator de profil si dispune de o retea teritoriala de aproximativ 7.100 de oficii postale.Actionarii operatorului sunt Ministerul Comunicatiilor, cu o participatie de 75%, si Fondul Proprietatea, care detine 25% din capital.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Adrian Popescu a spus:
28/01/2013 15:09
Stie cineva sa raspunda la urmatoarea intrebare : De unde va avea institutia bani sa ii returneze ?
De la multii fraieri care vor folosi serviciile lor care vor fi , din aceasta cauza , mai scumpe .Acesta e raspunsul meu .
 
Ion Popescu a spus:
28/01/2013 16:30
Este imprumutul garantat de stat?
 
Adrian Popescu a spus:
28/01/2013 17:45
Garantat de stat ? Pai statul este poporul roman nu institutiile pline de neaveniti si nesatui . Cind institutiile statului ( prin indivizii de rusine care le conduc ) vor sa ofere garantii in numele poporului roman si pe spinarea lui SA NE CONSULTE SI PE NOI IN CAZURILE RESPECTIVE .
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 07:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter