COMPANII

Penny Market, primul retailer care va deschide un centru logistic in Moldova

09 mai 2016, ora 13:06 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
PennyMarket_fructe_legume.jpg
Penny Market, parte din grupul REWE, a început construcția celui de-al treilea centru logistic lângă orașul Bacău, fiind primul retailer din piața comerțului autohton care inițiază un astfel de proiect în Moldova.

Investiția în achiziționarea terenului, edificarea clădirii și în echipamentele specifice va ajunge la 19 milioane de euro.

Centrul logistic din Moldova reprezintă un factor de optimizare a fluxului logistic și a distribuției regionale pentru Penny Market. Totodată, va ajuta la asigurarea unui nivel de prospețime și mai ridicat pentru produsele comercializate la nivelul întregii rețele de magazine.

"Proiectul face parte din cadrul strategiei de dezvoltare ale rețelei de distribuție Penny Market la nivel național și vine în completarea celor două centre existente din orașele Turda și București. Odată cu inaugurarea centrului logistic din Bacău, vor fi create în primă fază un număr aproximativ de 150 de locuri de muncă permanente”, a declarat Daniel Gross, Managing Director REWE România.Dezvoltat de către KÉSZ Holding Zrt., sucursala Cluj-Napoca, complexul logistic dispune de o suprafață totală construită de aproximativ 19,000 m2, o înălțime de 14,5 metri și de un teren aferent de circa 8 hectare.

Soluțiile tehnologice moderne implementate la nivelul complexului au ca scop reducerea consumului de energie și a emisiilor implicite. În cadrul centrului este folosit un sistem integral de iluminare prin LED ce dispune de sisteme automate de comandă și control. Instalațiile de răcire sunt integrate într-un sistem automat de management prin intermediul căruia vor fi monitorizate constant atât temperaturile interioare, cât și cele exterioare ale zonei de refrigerare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 23 Iunie 2021, 00:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter