COMPANII

PENNY Market se extinde cu o noua unitate in orasul Ploiesti

20 iunie 2019, ora 15:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
1.jpg
Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în orașul Ploiești, județul Prahova. Astfel, rețeaua ajunge la 239 de spații deschise în România.

Noul magazin PENNY Market din Ploiești de pe Șoseaua Vestului, Nr. 26, al treilea din oraș, are un spațiu de vânzare de 793 m2 și o echipă de 14 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 - 23:00 și duminică între 08:00 - 21:00.

Noul magazin dispune și de un număr de 84 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune și de o componentă verde, acoperișul fiind prevăzut cu panouri fotovoltaice răspunzătoare pentru transformarea energiei solare în energie electrică.

Compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 22 Iunie 2021, 21:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter