COMPANII, CARIERE

PepsiCo a numit un nou general manager pe regiune

12 februarie 2016, ora 17:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
christophe1.jpg
PepsiCo l-a desemnat pe Christophe Guille General Manager PepsiCo în regiunile Europa Centrală şi Greater Balkans, reunite într-o singură unitate de business.

Anterior acestei numiri, Guille a fost PepsiCo General Manager Vice President, Central Europe. Din noua poziţie, el va conduce operaţiunile PepsiCo de pe pieţele din Europa Centrală şi Greater Balkans, în care  se regăsesc branduri de top precum Pepsi, Lipton Ice Tea sau Lay’s.

Guille şi-a început cariera în PepsiCo în anul 1998, când s-a alăturat companiei venind de la Quaker Oats. Printre poziţiile pe care le-a deţinut s-au numărat: General Manager PepsiAmericas, General Manager PepsiCo Central Europe și General Manager al operațiunilor de băuturi ale PepsiCo Rusia.

Christophe preia poziția de General Manager Central Europe and Greater Balkans, PepsiCo, cu efect imediat.
Levent Yuksel, predecesorul lui Christophe Guille, își continuă cariera de 20 de ani în cadrul PepsiCo în calitate de General Manager, PepsiCo Turcia.

Levent a fost numit în poziţia de General Manager Greater Balkans & South East Europe Franchise în 2014, ca urmare a integrării operaţiunilor PepsiCo din regiunile Balcanii de Est, Balcanii de Vest, Grecia, Cipru, Israel şi a francizelor din Europa de Sud-Est, pe care le-a condus timp de 5 ani.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter