COMPANII

Ponta: Exista interese straine care urmaresc blocarea unor proiecte economice in Romania

12 septembrie 2013, ora 11:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ponta.jpg
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca are informatii de la serviciile secrete ca cei mai multi contestatari ai Proiectului Rosia Montana sunt de buna credinta, dar totodata sunt si activisti in spatele carora stau interese straine care urmaresc blocarea unor proiecte economice.

In opinia premierului, exprimata laAntena 3, toata lumea se afla intr-o "batalie economica" si, cu mici exceptii, ca Siria si Afganistan, razboaiele nu se mai duc cu "tancuri si pusti".

"E o batalie economica in care Romania n-a participat in ultimii ani, in care am inceput sa contam ca suntem tara cea mai mare din regiune si dupa alegerile din noiembrie-decembrie parea sa avem o anumita stabilitate si directie, si evident ca exista interese, pentru unele dintre ele am si date, de a nu exista o dezvoltare economica a Romaniei. Dar pana la urma nu sunt de vina cei care ne pun bete in roate, noi trebuie sa avem grija de noi, aici nu e teoria conspiratiei", a spus premierul.

Totodata, premierul a subliniat faptul ca Rosia Montana este doar unul dintre proiectele care este vizat de interese straine, dar exista altele si mai importante care se vrea a fi blocate."Nimeni nu vrea ca Romania sa fie un mare producator de energie. (...) Pentru Romania eu zic ca este mai bine sa fim un mare producator de energie electrica, de gaze, decat sa le importam, dar nu inseamna ca altii gandesc la fel", a spus prim-ministrul, citat de Mediafax.

Legat de Rosia Montana, acesta a mai afirmat, printre altele:"Am fost impotriva Rosia Montana, inainte sa cunosc aproape nimic, pt ca era sustinut de Basescu. Am zis sigur e ceva rau".
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter