COMPANII

Posta a deschis prima franciza

10 septembrie 2014, ora 10:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Posta Romana a deschis in Capitala prima franciza si are ca obiectiv ca, pana la finele anului 2016, jumatate din numarul oficiilor existente la acea vreme sa fie operationale in sistem franciza.

"In aceasta perioada, Departamentul Franciza al companiei deruleaza un program pilot de dezvoltare si implementare a sistemului de franciza postala. Printre tintele acestui program pilot se afla evaluarea zonelor geografice in care sa se dezvolte parteneriate in cadrul francizei postale. Programul pilot se va finaliza in 2016, tinta fiind ca franciza postala a companiei sa se regaseasca in cel putin jumatate din numarul total de subunitati ale retelei postale existente la acea vreme", au declarat reprezentantii Postei la solicitarea Mediafax.

In prezent, reteaua Postei numara 5.600 de unitati teritoriale. Prima franciza opereaza in complexul comercial Domino Plaza din cartierul Tei.

Unitatea a fost dotata de catre beneficiarul de franciza, societatea Domino Servicii Diverse SRL, cu toate echipamentele impuse de activitatea postala, inclusiv cu sistemele de securitate necesare.Costul estimat al investitiilor se ridica la aproximativ 40.000 de lei.

Societatea Domino Servicii Diverse este controlata de Issam Nassan (cetatean sirian) - 95% si Anca Cristina Boeru - 5%.

In cadrul subunitatii vor lucra trei angajati, cu un program de lucru cu publicul, de luni pana sambata, intre orele 09:00 - 21:00, si duminica, intre orele 09:00 - 17:30.

Aceasta va oferi toate produsele si serviciile din portofoliul Postei Romane, cu exceptia distributiei de pensii.

"In era digitala, unele locatii traditionale ale Postei nu mai sunt viabile. Mutand serviciul in lanturi de magazine pozitionate comercial, clientii beneficiaza de o experienta completa de retail. Prin acest parteneriat, Posta Romana, in calitate de francizor, isi va optimiza portofoliul de produse si servicii, dar si costurile operationale, raportat la valoarea adaugata a acestora", a declarat directorul general al Postei Romane, Alexandru Petrescu.

Complexul comercial Domino Plaza este amplasat pe strada Maica Domnului 61, din sectorul 2 al Capitalei. Beneficiarul de franciza va raporta Postei Romane veniturile incasate, din care va pastra o suma constituita din comisioane fixe aplicate pe serviciu sau produs furnizat. La aceasta suma finala, operatorul de servicii postale va mai incasa o redeventa de 2%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter