COMPANII

Posta Romana, Electrocentrale si CET-uri incep disponibilizarile

22 august 2013, ora 07:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
jobs.jpg
Posta Romana, compania Electrocentrale Grup si societatile de producere a agentului termic din Braila, Onesti, Suceava si Bacau vor incepe procedura de disponibilizare de angajati, operatiune posibila dupa ce Guvernul a avizat, miercuri, alocarea fondurilor pentru achitarea venitului de completare, informeazaMediafax.

Printr-un set de hotarari aprobate in sedinta de miercuri, Guvernul a dispus alocarea din bugetul asigurarilor pentru somaj a fondurilor destinate platii in acest an a venitului de completare pentru persoanele disponibilizate la aceste societati. Astfel, pentru angajatii care vor fi disponibilizati de laPosta Romanaau fost alocate 7,4 milioane lei, iar pentruTermica Suceavaau fost aprobate 1,7 milioane lei.

PentruCET Brailaau fost alocate 814.000 lei, pentruTermon Onestiau fost acordate 216.000 lei, pentruElectrocentrale Grupau fost aprobate 225.000 lei, iar pentru CET Bacau au fost alocate 264.000 lei, tot pentru plata venitului de completare, relateazaMediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter