COMPANII

Posta Romana incearca sa iasa din pierderi prin intrarea pe asigurari si servicii de telefonie

05 decembrie 2012, ora 13:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a inregistrat, in ultimii trei ani, pierderi de 422 milioane de lei, iar pentru 2013 se estimeaza o scadere a cifrei de afaceri a societatii, desi exista o strategie de redresare pentru perioada urmatoare, declara Ion Smeeianu, director general al CNPR.

ôLa aceste pierderi au contribuit supraevaluarea unor contracte, rezilierea acestora si inutilitatea lor. in 2013, vom pierde dreptul pe serviciile de servicii postale de greutate mica, urmand sa ne folosim de dreptul universal pentru zonele mici. In 2013, ne asteptam la o scadere a cifrei de afaceri a societatiiö, a spus Smeeianu, citat de Agerpres.

Potrivit oficialului CNPR, printre planurile de redresare a societatii se regasesc atragerea de noi clienti, dar si dezvoltarea de servicii in trend cu noile tendinte.á

'Ne-am gandit la o strategie care vizeaza securizarea si atragerea de noi clienti. Ne vom indrepta pe zona de asigurari obligatorii, in parteneriat cu o banca sau chiar prin banca proprie a Postei. De asemenea, vrem sa introducem o platforma informatica foarte puternicaö, a mai afirmat directroul CNPR.ôDe asemenea, vrem ca serviciul Post-Mobil sa devina cea mai buna oferta de prepay din piata pentru populatia saraca. Ne bazam pe 20.000-30.000 de cartele de acest gen. in plus, impreuna cu SNR reiteram ideea de vinde si servicii Wi-max in zonele deficitare la internet din Romania", a declarat Ion Smeeianu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter