- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Posta Romana isi poate achita datoriile esalonat

30 May, 16:14 • Redactia DailyBusiness
Datoriile Postei Romane catre alte institutii ale statului vor fi reesalonate la plata, masura fiind aprobata, miercuri, de Guvern pentru a evita intrarea companiei in insolventa, din cauza managementului defectuos exercitat pana in prezent, a declarat premierul Victor Ponta.
Posta Romana isi poate achita datoriile esalonat

El a aratat ca, in lipsa acestei decizii, Posta Romana ar fi intrat in insolventa si ar fi riscat „inchiderea”, scrie Mediafax.

Intrebat de jurnalisti daca Guvernul a obtinut avizul Fondului Monetar International si al Comisiei Europene pentru reesalonarea datoriilor la Posta Romana, companie aflata pe lista unitatilor de stat monitorizate, premierul a afirmat ca exista toate aprobarile necesare.

Seful Guvernului a aratat ca fosta conducere a Postei Romane, cu asistenta juridica a unui avocat-politician „cunoscut colegilor din PNL”, a pierdut toate procesele aflate pe rolul instantelor, prin neprezentare, si are de platit amenzi de 103 milioane lei la Consiliul Concurentei, inregistrand in acelasi timp datorii de 110 milioane lei catre ANAF.