COMPANII

Posta Romana semneaza astazi cu BERD pentru un credit de 50 mil. euro

12 iunie 2007, ora 10:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Posta Romana livreaza corespondenta la 7,5 milioane de adrese
Posta Romana livreaza corespondenta la 7,5 milioane de adrese
Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare a acordat un credit de 50 milioane de euro companiei Posta Romana in vederea dezvoltarii infrastructurii si serviciilor de posta si curierat. Contractul de credit va fi semnat astazi, la sediul Postei.
Posta Romana va utiliza banii pentru construirea unui nou centru de tranzit postal in Bucuresti si pentru tehnologizarea centrului de tranzit din Cluj.

Totalul investitiilor se cifreaza la 60 milioane de euro.

Diferenta de 10 milioane de euro, necesara pentru finalizarea lucrarilor, va fi acoperita din surse proprii, a anuntat Posta Romana. Lucrarile ar urma sa inceapa in ultimul trimestru al anului 2007.CNPR a inregistrat in 2006 un profit brut de 43,5 milioane lei (12,3 milioane euro), la venituri totale de 861,5 milioane lei. Estimarile pentru 2007 indica o cifra de afaceri de peste 300 milioane euro.

CNPR, operatorul national in domeniul serviciilor postale are, in prezent, 34.400 de angajati si cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN. Actionarii companiei sunt Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si Fondul Proprietatea, cu 75%, respectiv 25% din capital.

Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7,5 milioane de adrese si ofera clientilor atat servicii traditionale, cat si servicii care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 26 Octombrie 2020, 09:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter