COMPANII

Posta Romana va distribui pana la sfarsitul lui octombrie peste 90% din cardurile de sanatate

05 septembrie 2014, ora 16:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) au semnat vineri, la Palatul Victoria, acordul-cadru pentru distribuirea cardurilor de sanatate la nivel national, valoarea contractului fiind de 37,5 milioane lei (8,5 milioane euro), cu o durata de patru ani, dar peste 90% urmeaza sa fie distribuite pana la sfarsitul lunii octombrie.

Procesul de distribuire va incepe la 18 septembrie, iar volumul total ce urmeaza a fi livrat, la nivel national, pe durata celor patru ani, este estimat la aproximativ 13,6 milioane de carduri. Contractul are insa un varf de sarcina de 6 saptamani, incepand cu 18 septembrie, data de la care vor fi livrate circa 12,4 milioane de carduri de sanatate, potrivit directorului general al Companiei Nationale Posta Romana, Alexandru Petrescu. Astfel, pana la sfarsitul lunii octombrie vor fi livrate 91% din cardurile de sanatate.

Posta Romana va livra cardul de sanatate destinatarului in maximum 20 de zile calendaristice, incepand cu ziua lucratoare urmatoare celei in care trimiterile au intrat in reteaua postal, transmite Mediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter