COMPANII

Prejudiciu de 11 milioane de lei la E.ON Romania din cauza furtului de gaze naturale si electricitate

11 august 2014, ora 18:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
eon.jpg
Furturile de gaze naturale si energie electrica au cauzat companiilor E.ON Romania un prejudiciu de circa 11 milioane de lei in primul semestru al anului 2014, fiind identificate peste 2.200 de cazuri de suspiciune de consum fraudulos de gaze naturale sau energie electrica.

"Furturile de gaze naturale si energie electrica au cauzat companiilor E.ON Romania un prejudiciu de circa 11 milioane de lei in primul semestru din acest an. In primele sase luni, in aria de acoperire a E.ON au fost identificate peste 800 de cazuri de potential consum fraudulos de gaze naturale, respectiv 1.400 de cazuri de potential consum fraudulos de energie electrica. Valoarea totala a prejudiciilor aduse companiilor E.ON de distributie a gazelor naturale si energiei electrice este estimata la circa 10,7 milioane de lei, reprezentand contravaloarea a peste 21 milioane kWh. Tendinta este de crestere, in conditiile in care la nivelul intregului an 2013 au fost inregistrate circa 3.700 de cazuri de potential consum fraudulos", se arata intr-un comunicat al E.ON Romania.

Reprezentantii E.ON Romania subliniaza ca pentru companiile din cadrul grupului reducerea numarului de interventii neautorizate la aparatele de masura si la instalatiile de gaze naturale/energie electrica, in scopul consumului fraudulos, constituie o preocupare constanta.

"In acest scop, echipele E.ON efectueaza permanent verificari in teren, rolul acestora fiind de a depista interventiile neautorizate si consumul fraudulos de gaze naturale si/sau energie electrica din retelele de distributie. Pe langa prejudiciile considerabile aduse companiilor E.ON, aceste interventii pot cauza si incidente grave cu impact major asupra vietii, sanatatii sau bunurilor consumatorilor", se mai arata in comunicat.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 23:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter