COMPANII, MEDIA & MARKETING

Prioripost devine brand de operare al Postei Romane

05 iunie 2013, ora 13:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
postaromana.jpg
Prioripost, serviciu de curierat express al Postei Romane, devine, incepand cu luna iunie, brand de operare al companiei pe piata serviciilor de curierat.

Prioripost - marca inregistrata a CNPR - face parte din portofoliul actual de servicii al Sucursalei de Servicii Express din cadrul Companiei Nationale Posta Romana, alaturi de Ultrapost, Express Mail Service si Skypak.á

Lunar, Prioripost gestioneaza un volum de ordinul sutelor de mii de expedieri, deservind mii de clienti - persoane fizice si companii, se arata intr-un comunicat al Postei Romane, citat de Agerpres.

Printre schimbarile efectuate in acest proces de transformare, Prioripost pregateste lansarea in aceasta vara de noi servicii pentru clientii persoane fizice si pentru persoanele juridice. Infrastructura operationala si organigrama Prioripost vor fi adaptate pentru a face posibila indeplinirea noilor servicii. De asemenea, Prioripost are in vedere lansarea in aceasta luna a unui website propriu.áôTransformarea Prioripost este doar primul pas dintr-o serie de schimbari importante pe care intentionam sa le ducem la bun sfarsit in cadrul Sucursalei de Servicii Express din Posta Romanaö, a declarat Octavian Badescu, director al Sucursalei de Servicii Express a CNPR.

Conducerea Postei Romane a ajuns recent la un acord cu sindicatele prin care 3.650 de salariati ai companiei vor fi disponibilizati colectiv.

Romania va trebui sa ceara acordul Comisiei Europene pentru conversia datoriilor in actiuni laáPosta Romana, iar ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, este convins ca vom primi aprobarea.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter