COMPANII, FINANTE-BANCI

Producatorul apei Aqua Carpatica imprumuta 14 mil. euro de la BRD

10 decembrie 2013, ora 14:37, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
euro-01.jpg
BRD Groupe Societe Generale a acordat un credit in valoare totala de 14 milioane euro companiei Carpathian Springs, producatorul brandului de ape minerale äAqua Carpaticaö, parte a Valvis Holding. Imprumutul vizeaza atat finantarea activitatii curente, cat si sustinerea unei investitii constand in extinderea capacitatii de productie a apelor minerale.

Proiectul de investitii ce face obiectul creditului reprezinta continuarea planului de dezvoltare a companiei. Proiectul consta in captarea si aductiunea unui nou izvor, extinderea spatiilor de productie si depozitare si achizitia unei linii de imbuteliere de mare capacitate.

Analiza, acordarea si derularea creditului sunt realizate prin intermediul sucursalei BRD Suceava.

Infiintata in anul 2000, Carpathian Springs SA a initiat, in anul 2009, proiectul Aqua Carpatica, concretizat in 2011 prin lansarea brandului cu acelasi nume.BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Banca are peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri.

BRD a inregistrat in primele noua luni din acest an un profit net de 51 milioane lei (11,5 mil. euro), de 5 ori mai mare comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand a fost de 10 milioane de lei (2,2 mil. euro).


Citeste si: Valvis imprumuta 5,4 mil. euro pentru constructia unui parc fotovoltaic
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter