COMPANII, MEDIA & MARKETING

Producatorul berii Tuborg lanseaza si in magazine o marca promovata pana acum doar in Horeca

29 octombrie 2019, ora 11:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bucur - bere de bulevard blonda.jpg
Berea românească Bucur, lansată în această vară de United Romanian Breweries Bereprod (URBB) în varianta blondă, la draught, se găsește acum și la rafturi, în ambalaj din sticlă, în două variante, blondă și brună.

Bucur – bere de bulevard
este inspirată de vechile rețete românești de bere. „Când ne gândim la Bucureștiul secolului XIX sau chiar și la începutul secolului XX, ne imaginăm trăsuri, plimbări pe Calea Victoriei, domni și doamne elegante, care se opresc, poate, la o terasă pentru un pahar de bere. Aceasta este atmosfera pe care ne-am dorit să o recreăm cu ajutorul berii Bucur. Reacțiile pozitive (din Horeca - n.r.) ne-au determinat să aducem brandul Bucur și mai aproape de consumatori și să îl lansăm într-o variantă unică, la sticlă de 0,35l. Am lansat și varianta brună a berii Bucur”, a spus Paul Markovits, Vicepreședinte Marketing, URBB.

Bucur blondă este o bere de un auriu intens, cu un conținut de alcool de 5%, care combină trei tipuri de hamei, ceea ce îi conferă o aromă florală distinctă și echilibrată, cu nuanțe de mentă și pin verde.

Bucur brună este o bere brun-roșcată, cu nuanțe arămii, ce combină trei tipuri speciale de malț ce îi conferă o aromă catifelată de caramel, cu note picante de piper negru. Berea are un conținut de alcool de 6,5%.Bucur – bere de bulevard este disponibilă la nivel național, în Horeca și retail, în variantele de sticlă nereturnabilă de 0,35l și draught pentru berea blondă, și la sticlă de 0,35l nereturnabilă pentru berea brună.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield.

În prezent, portofoliul său include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Carlsberg 0,0%, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 13:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter