COMPANII

Produse 100% romanesti, la unul dintre cele mai mari targuri agricole din lume

20 martie 2019, ora 17:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza targ 1 (1).jpg
Pâine, telemea și mezeluri, produse 100% românești, sunt prezente săptămâna aceasta la Agriteq – unul dinter cele mai mari evenimente agricole la nivel internațional, din Qatar. Produsele tradiționale românești devin cunoscute peste hotare cu ajutorul Cooperativei Țara Mea.
 
12 producători locali, dintre care 9 membri ai Cooperativei, participă săptămâna aceasta la Expoziția Internațională Agricolă din Doha, Qatar. Timp de 4 zile vizitatorii târgului Agriteq se pot delecta cu unele dintre cele mai gustoase produse românești precum: cârnați și mezeluri țărănești din Bucovina, pâine românească din Prahova, produse din carne preparate după rețete tradiționale din Piatra Neamț și produse lactate de la vaci crescute în zonele pitorești din Buzău, iar acestea sunt doar o parte din bunătățile celor 8 fermieri români.

De asmenea, la expoziție participă și o companie românească care se ocupă de transportul produselor în cazul în care sunt semnate contracte de export pe perioada evenimentului.         

Cei 9 membri ai Cooperativei Țara Mea care particpă la Agriteq 2019: SC PRODPROSPER SRL, SC FACOS SRL, SC TATCOM INVEST SRL, MFC DELUXE CONSULT, CRIS SIB LACTO, AGRIROFARMS, SC VANBET SRL, COOPERATIVA ȚARA MEA, LIDO GIRBEA.         Targul se desfășoară în perioada 19 - 22 martie. Cea de a 7-a ediție a expoziției Agriteq, organizată de Ministerul Municipalității și Mediului din Statul Qatar, adună la un loc actori din agricultură, piscicultură, irigații, mediu, echipamente agricole moderne și tehnologie. În total vor participa 140 de firme agricole din 51 de țări.         

Sub umbrela Cooperativei Țara Mea, care și-a încceput activitatea ca un business unic în anul 2015, activează în prezent aproximativ 350 de fermieri cu activități de la cultivarea legumelor la procesarea cărnii de porc sau pasăre. Scopul Cooperativei Țara Mea este, pe de o parte, să crească producția și consumul de produse românești, autohtone și sănătoase, cu o calitate net superioară celor din import, și pe de altă parte să susțină o creștere economică sănătoasă atât pentru producătorii rmâni cât și pentru economia țării, potrivit reprezentaților săi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter