COMPANII

Regina Maria investeste 3 milioane de euro in extinderea Ponderas

28 septembrie 2016, ora 08:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Receptie Ponderas Academic Hospital 2.jpg
Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă investițiile masive din acest an, prin extinderea Ponderas Academic Hospital, atât din punct de vedere al capacității, cât și al gamei de servicii oferite.

La începutul acestui an, Ponderas Academic Hospital avea o suprafață de 9.000 mp, 141 de paturi și 8 sali de operație. În prezent, în urma primei etape de extindere a spitalului, parte a Rețelei Regina Maria, Ponderas a ajuns la o suprafață de 12.500 mp, 200 de paturi și 12 săli de operație.

În plus, spitalul mai dispune de un departament de primiri urgențe disponibil 24/7, iar numărul de cabinete medicale a crescut de la 35 la 45.

Pe lângă specialitățile medicale deja consacrate în Ponderas, ca urmare a extinderii, se adaugă noi servicii medicale: departament de primiri urgențe deschis nonstop, cu 8 linii de gardă; centre ultra-specializate de chirurgie ortopedică și neurochirurgie spinală; oncologie; chirurgia sânului; chirurgie endocrină; gastroenterologie, toate în legătură directă cu Centrele de Excelență ale spitalului.În policlinica și în spitalul Ponderas au fost tratați până acum peste 250.000 de pacienți, iar echipa chirurgicală are o experiență de peste 30.000 de interventii chirurgicale laparoscopice, dintre care peste 7.000 sunt intervenții bariatrice.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Ianuarie 2021, 18:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter