COMPANII

Remus Borza, condamnat definitiv la inchisoare pentru conflict de interese

17 februarie 2015, ora 19:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
borza.jpg
Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare de Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru conflict de interese, dupa ce, in prima instanta, el fusese achitat.

Instanta suprema a dispus aplicarea unui termen de incarcerare de trei ani in cazul lui Remus Borza. La aceeasi pedeapsa a fost condamnata si Nicoleta Munteanu, in calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL, cea care, de altfel, a fost si ea achitata in prima instanta, de Curtea de Apel Bucuresti.

Procurorii au stabilit, in urma verificarilor, ca Nicoleta Munteanu, in calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL, desemnata administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, in perioada noiembrie 2012 - februarie 2013, a incheiat 34 de contracte de asistenta juridica intre firma de insolventa si Societatea Civila Profesionala de Avocati "Borza si Asociatii". Asistenta juridica a constat in reprezentare, redactare, semnare si depunere a actelor in mai multe procese civile aflate pe rolul Tribunalului Bucuresti, in care SC Hidroelectrica avea calitate de parte.

Munteanu era asociat si la SCP "Borza si Asociatii". In cazul lui Remus Borza, procurorii au stabilit ca, in calitate de reprezentant al Euro Insol, administrator judiciar al Hidroelectrica, in perioada noiembrie 2012-februarie 2013, a facut 34 de plati catre firma sa de avocatura, in baza contractelor incheiate de Munteanu.Procurorii au aratat ca Borza este asociat atat in firma de insolventa Euro Insol, cat si la SCP "Borza si Asociatii", "realizand astfel, in mod direct, un folos material atat pentru sine, cat si pentru asociatul sau, Munteanu Nicoleta", transmite Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 19:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter