COMPANII

Remus Pricopie: Abonamentele pentru transportul elevilor vor fi decontate la zi, dupa noua procedura

28 septembrie 2013, ora 18:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
imageResize.jpg
Abonamentele pentru transportul elevilor in actualul an scolar vor fi decontate la zi, cu aplicarea noii proceduri care prevede plafoane maxime de cost, a afirmat sambata, la Pitesti, ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

á "Incepand cu 16 septembrie, abonamentele elevilor vor fi decontate la zi, dupa noua procedura, fara niciun fel de prescriere. In cazul in care vom inregistra alte tipuri de probleme, le vom analiza si vom lua masurile necesare. Prioritar pentru noi este ca acesti bani sa ajunga la elevi si nu la transportatori", a declarat Remus Pricopie, citat de Agerpres El a explicat ca prin introducerea unor plafoane de decontare, la stabilirea carora au fost luate in calcul valorile medii la nivel national, s-a dorit eliminarea unor costuri nejustificate.

"Noi ne-am aflat intr-o situatie fara precedent, ca abonamentele sa creasca de paisprezeceŚcinsprezece ori intr-un interval de 18 luni. De ce s-a ajuns aici? Pentru ca legea educatiei avea un articol foarte generos, conform caruia contravaloarea abonamentelor elevilor, pana la 50 de kilometri, se deconteaza de catre Ministerul Educatiei. Nu exista niciun plafon, nu exista nicio restrictie si am ajuns ca un abonament pe 25 de kilometri sa coste 500-600 de lei, ceea ce este inadmisibil", a spus ministrul Educatiei.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 August 2020, 01:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter