COMPANII

Remus Vulpescu, dupa moartea unui angajat Vulcan: "M-am saturat!"

13 august 2015, ora 13:49   | 5 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vulpescu.jpg
Remus Vulpescu, fostul sef al OPSPI, numit director general la Vulcan, a postat un mesaj pe Facebook prin care ii acuza pe cei care si-au batut joc de industria romaneasca de moartea unui angajat de-al companiei.

Redam mai jos mesajul publicat miercuri pe reteaua de socializare de seful uzinei Vulcan, aflata in insolventa.

"Octavian Chiriac a murit astăzi (miercuri-n.r.) de inimă. Avea 52 ani și a lucrat toată viața ca strungar în Vulcan. Salariul de 2.036 lei brut / 1.400 lei net nu îi ajungea să trăiască împreună cu familia și să își cumpere medicamente. Octavian Chiriac avea de recuperat 3.724 lei la masa credală Vulcan pentru muncă făcută și neplătită în 2013. Octavian Chiriac nu mai primea bonuri de masă de când cu insolvența Vulcan, la fel ca toți salariații Vulcan.

Octavian Chiriac se simțea rău dar a venit la serviciu astăzi ca în ultimii 30 ani. S-a îmbracat cu hainele de lucru, a mers la strung la ora 06:30, a căzut și a murit. Eforturile de a-l salva ale colegilor, ambulanței BGS și echipajului SMURD chemate de urgență nu au putut înfrânge cei 25 ani de privațiuni, nedreptăți, și nesiguranță aruncate asupra oamenilor simpli de toți guvernanții și toți acționarii și toți administratorii care și-au bătut joc de industria românească și nimeni nu a fost niciodată tras la răspundere. Ziua de astăzi îi face pe toți aceștia vinovați de moartea lui Octavian Chiriac.M-am săturat. Nu sunt sigur că mai vreau să fiu calm și să îmi văd de treaba mea. Pentru că recent am vrut să cresc puțin salariile unor oameni ca Octavian Chiriac și nu mi s-a aprobat. Pentru că cineva a desființat cabinetul medical din Vulcan. Pentru că cineva a făcut concedieri colective fără să clipească. Pentru că cineva a devalizat Vulcan și nimeni nu se întreabă serios cine. Pentru că cineva a furat cu prețul îmbolnăvirii unor oameni simpli și nimeni nu spune cine. Pentru că așa este în toată țara și toată lumea tace.

Dumnezeu să-l odihnească pe Octavian Chiriac!"

Remus Vulpescu este considerat a fi unul dintre dusmanii baietilor destepti de la Hidroelectrica. In perioada in care lucra ca director de cabinet al fostului ministru de Finante, Daniel Chitoiu, Vulpescu a fost cel care a denuntat actele de coruptie de la Hidroelectrica cercetate de DNA, potrivit unor surse judiciare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
mariana a spus:
13/08/2015 16:27
Este primul articol din Dailybusiness care il citesc cap coada!!!Felicitari dlui.remus vulpescu!!Pacat de uzina Vulcan(locuiesc vizavi).este ff adevarat ca muncitorii care isi "rup spinarea"nu sant apreciati si platiti la justa valoare!AtuncI sa nu ne mai miran ca INDUSTRIA NU MERGE!!Dar merg cescendo salariile guvenantilor!!Este adevarat EI NU SANT MUNCITORI ,MEDICI, SAU INTELECTUALI,ei sant de fapt in slujba poporului!!!
 
Cazanaru Leonida a spus:
13/08/2015 16:48
Felicitari sincere D-lui REMUS VULPESCU, pt. curajul de a spune lucrurilor pe nume!! Tragedia acestui popor este ca mai toate guvernele ne-au crezut si ne cred PROSTi....dar si mai tragic este ca multi romani se straduiesc.... sa le dea dreptate....Guvernele "postdecembriste"- incepand cu Petre Roman,au transformat nefericita "zicere" a acestuia- ca "industria romaneasca este un morman de fiare vechi" intr-un indemn de a transforma tot acest "morman" intr-o "gramada" de DOLARI sau- mai tarziu- de EUROI, spre deznadejdea unor romani fraieri sau-cum a marturisit fostul Presedinte EMIL-"'prosti"- care n-au vrut sa fure alaturi de guvrnanti sau de liota de functionari numiti politic sa" administreze" o bogatie comuna prin trecerea acesteia doar in buzunarul propriu....Mare tragedie, mare rusine....Ironia limbii romane, prin conjugarea verbului "a AVEA'"..."EU N-AM, TU N-AI...EL ARE""
 
Aurelian a spus:
14/08/2015 09:56
Daca tara asta ar fi avut conducatori aidoma lui Remus Vulpescu, astazi nu mai eram asa ! Din pacate, cei care ne-au condus si, ne conduc nu sunt decat o GASCA DE DERBEDEI PUSI PE PRADUIT ! ...Eu i-as fi impuscat de mult !
Sa va tina D-ZEU sanatos d-le REMUS VULPESCU ! !
 
Constantin a spus:
14/08/2015 10:44
Printre putinii care au curajul sa spuna ADEVARUL despre nenorocitii care de 25 de ani isi bat joc de noi. FELICITARI si un indemn la solidaritate
 
Ifrim a spus:
14/08/2015 13:08
... pai chiar suntem un neam de prosti, iar musiu R.Vulpecu cu toate ca nu scrie rau (sub aspect literar) este un populist de nu se vede, mananca si el o pita buna si tine cu amandoua mainile de scaunul ce-i ofera posibilittea sa faca pe desteptul. Daca ar fi vrut cu adevarat sa faca ceva ar fi putut din pozitiile pe care le-a avut.
Stimati cetateni, inimi pardalnice: societatea roameansca in ansamblul ei are cancer. Cancerul ce-l are este de acum o boala de sistem, si nu se mai poate face bine decat prin amputari masive de elminare a tot ce este morificat.... poate incepand cu stimabilul R. Vulpescu... scriitorul.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 07:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter