COMPANII, CARIERE

Responsabilul cu privatizarea Complexului Energetic Hunedoara, schimbat din functie

23 mai 2014, ora 11:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
razvannicolescu.jpg
Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu (foto), l-a schimbat din functie pe Dan Carlan, responsabil cu pregatirea pentru privatizare a producatorului de electricitate Complexul Energetic Hunedoara, si l-a incolucuit cu Sorin Mangu, pana in prezent administrator neexecutiv al companiei de stat.

"Este important in contextul actual sa luam masuri pentru eficientizarea Complexului Energetic Hunedoara. Din acest motiv, am decis numirea in functia de administrator special a unui profesionist, cu o buna reputatie in sectorul energetic", a declarat Nicolescu.

Mangu este si sef de lucrari la Departamentul de Management, Ingineria Mediului si Geologie al Universitatii din Petrosani, scrie Mediafax.

Complexul Energetic Hunedoara a fost infiintat in 2012, prin fuziunea termocentralelor de stat Deva si Paroseni, si produce electricitate prin arderea huilei din minele din Valea Jiului.Complexul are o putere instalata de 1.435 MW si poate asigura anual aproximativ 5% din productia nationala de energie.

Citeste si:Guvernul sterge datoria CE Hunedoara la CNH, pentru a evita insolventa
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 09:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter