COMPANII, LIFESTYLE

Restauratul McDonald’s Galati se redeschide in urma unei investitii de peste 3 milioane lei

14 aprilie 2017, ora 15:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mcdonald's.jpg
Lider al pieței restaurantelor cu servire rapidă din România, McDonald’s continuă și în 2017 expansiunea și procesul de remodelare a restaurantelor. Azi, 14 aprilie, a fost redeschis restaurantul din Galați.

Cu o investiție de peste 3 milioane de lei realizată de operatorul francizei, Ionuț Restaurante, restaurantul va aduce clienților și experiența McCafé, prin deschiderea celei de a 26-a cafenea din țară.

Începând cu 14 aprilie, restaurantul din Galați își redeschide porțile cu un design modern și 75 de angajați. 

“Ionuț Restaurante este operatorul francizei McDonald’s de 8 ani. Acest proiect de remodelare, primul din acest an, este dovada că sistemul nostru funcționează. 2017 a început în forță pentru noi iar redeschiderea restaurantului din Galați este doar un prim pas într-un an ambițios, cu planuri mari”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.Restaurantul din Galați a fost deschis în anul 1999, este operat în sistem de franciză de Ionuț Restaurante SRL, are o capacitate de 160 de locuri și primește zilnic peste 2.500 de clienți.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 20:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter