COMPANII, CARIERE

Retailerul din România care oferă vaccinuri antigripale gratuite tuturor celor 4.200 de angajaţi

26 noiembrie 2015, ora 15:57   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
magazin.jpg
Începând cu toamna anului 2015, Lidl oferă  tuturor celor peste 4.200 de angajaţi vaccinuri antigripale gratuite, alături de pachetele private de servicii medicale, puse deja la dispoziția acestora din luna aprilie a anului trecut.

Astfel, pe lângă cele peste 650 de tipuri de servicii de specialitate disponibile în rețeaua de 470 de clinici, spitale și laboratoare private, la nivel național, angajații vor avea acces, în mod opțional, și la vaccinuri antigripale.

Această inițiativă completează accesul angajaților Lidl la servicii variate de îngrijire medicală privată, oferindu-le posibilitatea de a lua măsurile necesare pentru a-și proteja sănătatea, mai ales în sezonul rece.

Prin pachetele de servicii medicale oferite începând de anul trecut, angajații Lidl au acces la cele mai bune clinici și spitale din țară și, în consecință, la o gamă largă de servicii. De la investigații, tratamente medicale și consultații de specialitate și până la tratamente în ambulatoriu sau chiar monitorizarea sarcinii, angajații Lidl au oricând la îndemână îngrijirea de care au nevoie.Angajatele primesc, de asemenea, o indemnizație pentru naștere, în valoare de 2.000 RON.

Toate aceste servicii medicale sunt gratuite, iar opțiunea de a beneficia de vaccinurile antigripale aparține în totalitate angajaților Lidl.

Rețeaua Lidl România numără, în momentul de față, un total de 191 de magazine în toată țara și peste 4.200 de angajați.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Florin Talos a spus:
27/11/2015 07:15
Pe angajati i-a intrebat cineva daca sunt de acord sa-si faca vaccinul chiar si gratis. Vaccinul este un tratament medical care se face cu acceptul pacientului nu sunt bomboane oferite de ziua onomastica.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 Martie 2021, 11:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter