COMPANII, CARIERE

Retailerul din Romania care mareste salariile pentru 95% dintre angajatii sai de baza din magazine

11 februarie 2016, ora 16:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ana Krasovschi, Director Resurse Umane Carrefour Romania.jpg
Carrefour anunță 2016 ca un moment decisiv de creștere, prin extinderea și diversificarea ofertei, serviciilor, dar și infrastructurii de magazine, confirmată și de semnarea acordului de achiziție a societăţii Billa România.

În contextul dinamic și plin de provocări din piața muncii, Carrefour, împreună cu partenerii săi sociali (Sindicatul Salariaților din Carrefour / Artima și Federația Sindicatelor din Comerț), consideră drept prioritară asigurarea unui mediu de lucru stabil, previzibil, echitabil și competitiv.
 

Creșterile salariale medii, aplicabile începând cu 1 februarie 2016, variază între 16% și 21 %, în funcție de strategiile de dezvoltare regională și sectorială.  

În plus, Carrefour oferă în continuare salariaţilor săi un pachet semnificativ de beneficii care conține: tichete de masă în valoare brută de aproximativ 197 lei / lună, acordate din prima zi de muncă, asigurare de sănătate, primă de vacanță, prime de fidelitate, cupoane de magazin pentru sărbătorile de Paști, Crăciun sau pentru alte evenimente speciale, ajutoare financiare și zile de concediu suplimentare pentru evenimente deosebite din viețile angajaților.  În divizia hypermarket, creșterea salarială de care vor beneficia 95% dintre angajații de bază din magazine s-a realizat prin semnarea unui act adițional, cu șase luni înainte de expirarea termenilor prezentului contract colectiv de muncă.  

În divizia de supermarketuri, deși sindicatul angajaților nu are reprezentativitate formală, Carrefour s-a întâlnit cu delegații acestuia și cu reprezentanți ai angajaților. Împreună au agreat creșteri salariale aplicabile din 1 februarie 2016, cu 6 luni înainte de data la care acestea aveau loc de obicei, creșteri care ating tot aproximativ 95% dintre angajații de bază din magazine.  

„Carrefour a inițiat reforme majore în relația sa cu angajații actuali și cu cei care-și doresc un loc de muncă sigur în cadrul companiei, iar în 2016 vrem să confirmăm că suntem unul dintre cei mai dinamici angajatori din piață”, a declarat Ana Krasovschi (foto), Director Resurse Umane, Carrefour România.  
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 07:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter