COMPANII, REAL ESTATE

Retailerul Profi isi muta birourile in cladirea Anchor Plaza din Bucuresti

13 august 2018, ora 16:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Anchor Plaza
Anchor Plaza
Compania Profi, una dintre cele mai mari rețele de supermarketuri din România, a închiriat 800 de metri pătrați în clădirea de birouri Anchor Plaza din București, deținută de Anchor Grup. JLL a reprezentat Profi în procesul de selecție a celei mai bune locații și în negocierea contractului de închiriere.

"Profi este unul dintre cei dinamici retaileri și unul dintre cei mai mari angajatori  din România și de aceea a fost important să găsim clădirea care să răspundă cel mai bine nevoilor actuale și viitoare ale companiei. Anchor Plaza este amplasată în zona de Vest a Bucureștiului, aflată în plină dezvoltare și care în scurt timp va deveni unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din România, fiind în topul preferințelor companiilor care caută spații de birouri”, a declarat Mădălina Marinescu, consultant în cadrul departamentului birouri al JLL și responsabil cu încheierea acestui contract.

Anchor Plaza are 12 etaje supraterane, iar Profi va ocupa al cincilea etaj al imobilului. ”Ne relocăm sediul secundar din București într-o zonă în plină dezvoltare și care îi asigură o prezență și o vizibilitate mai bună în capitală", a declarat Gaetan Pacton, Director Expansiune Profi.           

Cu magazine prezente în 419 localități și o echipă de peste 14.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.Anchor Plaza este prima clădire de clasă A integrată în zona unui centru comercial și de servicii. Are un GLA de 25.000 de metri pătrați, sute de locuri de parcare și servicii de securitate și monitorizare 24/24. Printre principalii chiriași se numără Bertrandt, Pole to Win, GfM Research Adobe, Euroweb, Caroli Foods, Credit Europe Bank, LC Waikiki, Marks & Spencer, Securitas, Essilor și Polisano. Rata de ocupare a clădirii este de aproximativ 85%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 07:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter