COMPANII, LIFESTYLE

Retea romaneasca de cafenele isi deschide prima franciza in Cehia

14 octombrie 2017, ora 00:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Marius Nica_Narcoffee Roasters.jpg
Narcoffee Roasters, rețea de cafenele fondată de către antreprenorii clujeni Marcelus Suciu și Dan Isai, a deschis prima sa franciză la Praga. Aceasta este situată la intrarea principală a Centrului Comercial Chodov Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia, dar şi din Europa Centrală şi de Est.

Cu o investiție de 80.000 de euro, Narcoffee Roasters Praga este cea de-a cincea unitate din rețeaua proiectului clujean și prima din afara României la mai puțin de trei luni de la intrarea în București. Până la finalul anului, cei doi antreprenori români își propun încă o franciză, dar și extinderea rețelei proprii. De asemenea, în scurt timp, vor începe lucrările şi pentru a doua cafenea Narcoffee Roasters, în zona pietonală din centrul oraşului Praga.  

„Suntem în discuții pentru a acorda francize în mai multe orașe europene și sperăm ca în anul 2018 să putem spune că Narcoffee Roasters este un lanț european de cafenele pornit la Cluj”, afirmă Dan Isai, cofondator Narcoffee Roasters și fondator SaladBox.  

Noua cafenea din Praga respectă întocmai tipicul conceptelor autohtone, cu un meniu pe bază de espresso, adică specialități de cafea precum flat white, long black sau latte și un meniu pe bază de cafea la filtru, precum V60, Chemex, Aeropress sau Cold Brew. În plus, meniul mai include și infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum și răcoritoare din fructe presate la rece.  Marius Nica (foto), campion naţional şi premiat internaţional în latte art, semnează specialitățile cafenelei, în timp ce design-ul interior al locației este atribuit arhitectului Cosmin Todo, în colaborare cu Beniamin Pop, Brand Architect, responsabil de branding și definitivarea acestuia în implementare.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către doi oameni de afaceri clujeni, Marcelus Suciu și Dan Isai, cu o investiție inițială de 500.000 euro, sumă necesară pentru extinderea rețelei în Cluj și București. În acest moment, rețeaua numără 5 cafenele în Cluj, București și Praga.  

Materia primă este adusă din țări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 03:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter