- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Reteaua Regina Maria are un sediu nou pentru call center

27 Jun, 11:07 • Redactia DailyBusiness
Reteaua privata de sanatate Regina Maria are un nou sediu in parcul de afaceri Conect, potrivit companiei de consultanta imobiliara Capital Property Advisors (CPA), care a intermediat tranzactia.
Reteaua Regina Maria are un sediu nou pentru call center

Reteaua Regina Maria a inchiriat in cladirea 1 din Conect Business Park o suprafata utila de 226 metri patrati si isi va stabili aici un call center care va deservi intreaga retea, potrivit Alexandrei Balescu (foto), senior broker, Office Division, Capital Property Advisors.

Parcul de afaceri de la Conect a inceput sa fie dezvoltat in zona Pipera – Dimitrie Pompeiu din anul 2004. Printre companiile care au sediul acolo se numara Gecad, Domo, Softwin sau Dell.
       
De asemenea, o alta tranzactie intermediata de CPA este relocarea sediului central al companiei de origine germana HSG Zander care ofera servicii de facility management.

Compania s-a relocat din zona Baneasa, alegand Casa Daneza, o cladire istorica recent renovata, situata pe strada Thomas Masaryk, unde a inchiriat o suprafata utila de 202 metri patrati.
     
Grupul de companii din care face parte Capital Property Advisors a consiliat in 2011 tranzactii imobiliare in valoare cumulata de 40 de milioane euro.