COMPANII

RMGC: Asteptam ca proiectul de la Rosia Montana sa demareze in prima parte din 2014

12 noiembrie 2013, ora 14:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aur.jpg
Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) asteapta adoptarea rapida a cadrului legislativ general, pentru ca dezvoltarea proiectului minier Rosia Montana sa poata demara in prima parte a anului 2014.

"Apreciem concluzia Comisiei, care recomanda completarea cadrului legislativ actual din Romania cu masuri care sa stimuleze implementarea unor proiecte miniere de asemenea amploare. Asteptam adoptarea rapida a cadrului legislativ general, pentru ca dezvoltarea proiectului minier Rosia Montana sa poata demara in prima parte a anului 2014ö, au transmis marti oficialii RMGC printr-un comunicat.

Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi äpentruö si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana.

PremieruláVictor Pontaáa declarat, luni, dupa sedinta USL in care s-a decis ca proiectul de lege transmis de Guvern sa fie respins de catre Comisia parlamentara speciala, ca proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru care urmeaza a fi elaborata de Legislativ.Intrebat ce se intampla cu proiectul minier de la Rosia Montana, in conditiile in care USL a luat decizia politica de respingere, la nivelul Comisiei speciale parlamentare, a proiectului de lege transmis de Guvern Legislativului, Ponta a raspuns: "Pe baza legii cadru, daca se incadreaza, se va face. Daca nu, nu. Simplu. Dar trebuie facuta Legea cadru".á

Citeste si Din culisele comisiei pentru Rosia Montana: "S-a facut un cadou pentru RMGC"

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter