COMPANII, CARIERE

RMGC trimite in somaj tehnic 70 din cei 100 de angajati ai companiei

16 februarie 2015, ora 16:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rmgc.jpg
Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) va trimite marti in somaj tehnic 70 de angajati, din totalul de 100 de salariati ai companiei, ca urmare a incertitudinii prelungite privind calendarul de autorizare a proiectului minier de la Rosia Montana.

"Incepand cu data de 17 februarie 2015, 70% dintre angajatii companiei Rosia Montana Gold Corporation intra in somaj tehnic prin intreruperea temporara a contractului de munca pe termen nedefinit. Masura somajului tehnic este impusa de incertitudinea prelungita privind calendarul de autorizare a proiectului minier de la Rosia Montana, ceea ce determina continuarea programului de reducere a activitatilor si a costurilor companiei", arata RMCG, intr-un comunicat.

Totodata, compania a anuntat ca spera ca factorii de decizie din guvern si autoritati de reglementare responsabile de autorizarea dezvoltarii proiectului se vor implica in consultari cat mai curand posibil.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in luna ianuarie ca pozitia sa privind proiectul Rosia Montana nu s-a schimbat si considera in continuare ca nu a fost bine abordat, precizand ca ii invita pe cei implicati, firma care doreste sa investeasca si Guvernul, sa reia discutiile, noteaza Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 03:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter