COMPANII, CARIERE

Rob Kenney, noul vicepreședinte de resurse umane al Ursus Breweries

10 august 2015, ora 12:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Rob Kenney, Vicepreședinte de resurse umane Ursus Breweries.jpg
Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, îl numește pe Rob Kenney în funcția de vicepreședinte de resurse umane, începând cu luna august 2015.

Rob Kenney va continua să dezvolte activitățile de resurse umane din cadrul Ursus Breweries și îl inlocuiește pe Cristian Popescu, care după 6 ani în cadrul companiei a ales o nouă oportunitate în carieră.  

Rob Kenney are 11 ani de experiență în domeniul resurselor umane și lucrează în grupul SABMiller din 2008,  în cadrul căruia a deținut diferite funcții de conducere.

Înainte de a se alătura Ursus Breweries, Rob a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din această poziție, el a coordonat integrarea operațiunilor grupului din Cehia și Slovacia.Anterior carierei în SABMiller, Rob Kenney a  deținut funcția de HR Business Partner la Barclays Bank în Marea Britanie.  

Ocupând această  funcție, Rob Kenney este parte din echipa de  conducere a Ursus Breweries și va coordona dezvoltarea strategiei și a programelor de resurse umane.

Rob Kenney este licențiat în psihologie al Universității din Nottingham.      

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu 1.514 angajați în perioada martie 2013 - aprilie 2014, cu 47,01% din pozițiile de management ocupate de femei și 2.100 de ore de training livrate angajaților, conform ultimului raport de dezvoltare durabilă.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 11:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter