COMPANII

Romania ar putea trimite apa, paturi si corturi pentru sinistratii taifunului Haiyan din Filipine

13 noiembrie 2013, ora 18:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
taifun.jpg
Guvernul intentioneaza sa scoata de la rezervele de stat apa, paturi si corturi pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Filipine, tara devastata de taifunul Haiyan, ajutoarele umanitare urmand a fi transportate cu un avion al unui stat UE.

Ministrul Afacerilor Externe,Titus Corlatean, a declarat, miercuri, ca a discutat acest subiect cu premierulVictor Ponta, iar Guvernul va aproba in perioada urmatoare o hotarare in acest sens, transmite Mediafax.


Corlatean a precizat ca un avion al altui stat membru UE va prelua de la Bucuresti ajutoarele umanitare, pentru a le transporta in Filipine.

ONU a lansat, marti, un apel la donatii de ordinul a 301 milioane de dolari americani (aproximativ 225 milioane de euro) pentru a veni in ajutorul statului filipinez, devastat de taifunul Haiyan, care s-ar fi soldat cu cel putin 10.000 de morti.Bilantul uman si amploarea pagubelor cauzate de trecerea, vineri, a unuia dintre cele mai puternice taifunuri care au atins vreodata uscatul, insotit de rafale de vant de peste 300 de kilometri pe ora si valuri de cinci metri, raman dificil de evaluat.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 10 Aprilie 2020, 21:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter