COMPANII, CARIERE

Schimbari de management la Monsanto Romania

08 septembrie 2015, ora 15:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cosmin Chioeanu (sursa foto: captura Youtube)
Cosmin Chioeanu (sursa foto: captura Youtube)
Monsanto România anunţă schimbarea structurii de management la nivel local începând cu 1 septembrie 2015.

Astfel, ca urmare a performanţelor obţinute de-a lungul timpului, trei membri din echipa companiei au preluat noi funcţii de conducere: Cosmin Chioreanu a fost numit Director General pentru Ungaria, Croaţia şi Serbia, Octavian Chihaia a preluat funcţia de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, iar Daniel Stanciu este noul Director de Marketing şi Strategie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.
 
Principalele obiective ale lui Cosmin Chioreanu în noua poziţie sunt dezvoltarea business-ului, atât la nivel strategic, cât şi operaţional, precum şi consolidarea poziţiei companiei ca lider în industria soluţiilor agricole inovatoare în Ungaria, Croaţia şi Serbia.

Cosmin s-a alăturat echipei Monsanto în România începând cu luna august 2007, ca Director Regional de Vânzări, coodonând echipa de vânzări din vestul ţării şi contribuind la dezvoltarea afacerii în regiune.

În august 2010 a fost numit Director Marketing pentru România şi Bulgaria. Începând cu iulie 2013, Cosmin a deţinut funcţia de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.De profesie inginer agronom, Cosmin este absolvent al U.S.A.M.V.B. Timişoara, şi deţine doctoratul în managementul culturii de porumb.  

Odată cu preluarea noului său rol de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, Octavian Chihaia va continua atât dezvoltarea şi implementarea strategiei Monsanto cât şi extinderea operaţiunilor companiei în zonă. El face parte din echipa Monsanto România din aprilie 2007, deţinând funcţii de conducere în departamentele de vânzări şi marketing.

Octavian a absolvit Facultatea de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Management şi Dezvoltare Rurală în cadrul aceleiaşi instituții.    

Daniel Stanciu a preluat funcţia de Director de Marketing şi Strategie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova de la Octavian Chihaia şi va coordona activităţile de marketing, strategie şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie din zona de sud-est a Europei.

De-a lungul timpului, Daniel a ocupat diverse poziţii în importante companii agricole din ţară, iar în noiembrie 2014 s-a alăturat echipei Monsanto România. Daniel este absolvent al Facultăţii de Agricultură din cadrul U.S.A.M.V. Bucureşti şi al Facultăţii de Marketing din cadrul A.S.E.  

În România, Monsanto activează din anul 1998, având în prezent peste 150 de angajaţi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter