COMPANII

Schimbari pe piata de training: AchiveGlobal Romania devine Equatorial

14 octombrie 2014, ora 11:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
New Picture.jpg
AchieveGlobal Romania, unul dintre principalii jucatori pe piata autohtona de training, isi schimba de marti numele in Equatorial, ca urmare a unui proces de rebranding care a debutat in primavara acestui an.

Intr-o piata locala afectata de presiunea de a optimiza bugetele dedicate dezvoltarii angajatilor companiilor, Equatorial a simtit nevoia de a-si schimba viziunea, de a se reinventa si de a regandi modul in care trateaza invatarea. Astfel, odata cu schimbarea numelui, si filosofia companiei a fost regandita astfel incat sa vorbeasca despre 'training the working life', despre integrarea cu succes a jumatatilor din viata fiecarui om care trece printr-un program de training, intrucat succesul apare atunci cand diferentele dintre aceste jumatati sunt armonizate intr-un tot unitar – emotia cu rationalul, latura umana cu rigoarea business-ului, constientizarea cu abilitatea, se arata in comunicatul companiei.    

„Dupa un numar mare de ore petrecute in salile de curs alaturi de oameni din companii, am cautat sa aflam de ce anume este nevoie pentru a-i sprijini pe toti acestia sa ajunga cat mai usor la momentul in care constientizeaza daca si in ce mod schimbarea individuala este necesara”, spune Diana Rosetka, managing partner Equatorial.    

Totodata, programele de training au fost reorganizate atat din perspectiva metodologiei, cat si a ariei abordate. Astfel, participantii sunt mai implicati in proces prin intermediul jocului si a altor tehnici experientiale pentru a raspunde nevoii de dinamism si aplicabilitate imediata a cunostintelor si abilitatilor dobandite in urma training-ului. In ceea ce priveste ariile abordate, Equatorial ofera solutii de training pe trei zone de interes  - prima dintre ele, Managing Business, ofera solutii pentru formularea strategiei de vanzari si construirea culturii organizationale care sa asigure implementarea cu succes a strategiei. De asemenea, ajuta la dezvoltarea si mentinerea unui portofoliu profitabil de clienti, precum si la administrarea proceselor organizationale necesare cresterii profitului. Programele de training din categoria Managing People au ca scop construirea unor echipe productive, crearea unui mediu care stimuleaza motivatia si obtinerea rezultatelor dorite. Sub umbrela Managing Self se afla solutii care ii ajuta pe participanti sa isi dezvolte inteligenta emotionala si sociala, sa gestioneze situatii dificile, sa isi construiasca un brand personal de succes si sa isi creasca eficacitatea individuala si profesionala.    

Consultantii Equatorial sunt Dan Berteanu, Diana Rosetka, Clara Chirculescu, Luminita Talnaru, Cosmin Joldes, Claudiu Ciortea, Teodora Man-Paraschiv,  Andreea Bucur  si Anca Purdel,  la care se adauga o echipa de traineri externi cu experienta in diferite industrii – Liviu Gioaba, Robert Blaga, Dan Mintici, Bogdan Grigore, Ana Garbea si Filip Marininca­-Grando, precum si un grup de project manageri cu  experienta in managementul proiectelor complexe de invatare – Ovidiu Ciuche, Andreea Ulmamei, Alexandra Sorici, Oana Muresan si Liviu Grandl.    

Equatorial este prezenta pe piata locala inca din 1997 si in 2013 a derulat 68 proiecte pentru 61 clienti, avand o cifra de afaceri de 1,1 milioane euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter