COMPANII, CARIERE

Seful Holcim România, numit CEO al subsidiarei LafargeHolcim din Regatul Unit

12 noiembrie 2015, ora 16:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Francois Petry.jpg
François Petry, actualul Director General al Holcim România, va fi numit CEO al Aggregates Industries - subsidiara LafargeHolcim din Regatul Unit, începând cu data de 1 decembrie 2015.

În ultimii doi ani, François, de naționalitate franceză, în vârstă de 48 de ani, a condus subsidiara din România a Holcim, într-un moment istoric care a dus la crearea liderului mondial în industria materialelor de construcții – Grupul LafargeHolcim.

François a condus Holcim România în perioada de integrare și tranziție, care a presupus atât provocări, cât și oportunități.

François Petry s-a alăturat Holcim România în funcția de Director General în februarie 2014, după ce a fost Manager General Agregate în cadrul Holcim Franța din 2008.Anterior, a lucrat în domeniul infrastructurii rutiere și a construcțiilor timp de nouă ani, apoi timp de opt ani ca Manager General în industria deșeurilor.

Pe 14 mai 2015, François a fost ales membru al Consiliului Director al Consiliului Investitorilor Străini (Foreign Investors’ Council – FIC) și deține de asemenea funcția de Președinte al Camerei de Comerț Româno-Elvețiene (CCE-R) din octombrie 2014.

François are o diplomă de inginerie de la Ecole Nationale Superieure d’Arts et Metiers, ParisTech, precum și un executive MBA de la Ecole des Hautes Etudes Commerciales de Paris (HEC).

Noul Director General al Holcim România va fi anunțat în curând.  

Holcim (Romania) S.A. deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 800 de angajați.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 02:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter