- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Side Grup a ales sistemul SeniorERP pentru gestionarea celor 3.000 de articole

30 Sep, 17:36 • Redactia DailyBusiness
Side Grup colaboreaza cu Senior Software, care, prin sistemul SeniorERP, va asigura managementul stocurilor pentru 3.000 de articole ale grupului, optimizarea comenzilor si a livrarilor aferente celor 10.000 de parteneri, au anuntat reprezentantii Senior Software.
Side Grup a ales sistemul SeniorERP  pentru gestionarea celor 3.000 de articole

Side Grup distribuie articole pentru catering, igiena si curatenie, gastronomic si party: echipamente de cleanning, protectie, menaj, hartie, odorizante ambient, sticla, unica folosinta, uscatoare etc. Canalele de distributie sunt: key accounts, Horeca, benzinarii, distribuitori, magazine medii si mici.

„Obiectivul implementarii SeniorERP la Side Grup este de crestere a eficientei operationale si a profitabilitatii pentru un business de distributie matur, extins la nivel national”, a declarat Dorin Gherman, CEO al Side Grup.

Printre clientii Senior Software se numara Apollo Mod Distribution, Cyrom Romania (unic importator Pfanner in Romania), General ParmaFood ( distribuitor al brandurilor Santal, Twinnings, Nostromo, De Cecco, Mazza, Luglio, QimiQ sau Pietro Coricelli), Ficosota Sintez (reprezentanta grupului bulgar Ficosota Sintez OOD), Inter Distribution Company (distribuitor pentru reteaua Lukoil).

Senior Software este o companie romaneasca, specializata in dezvoltarea de sisteme pentru managementul afacerilor si servicii aferente. Sistemele proprietare sunt SeniorERP si SeniorCRM.

Pentru anul 2009, Senior Software estimeaza o crestere a afacerilor cu 30% comparatic cu anul precedent, pana la 1,82 milioane de dolari (circa 1,25 mil. euro).