- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Siemens a incheiat trei contracte pentru echiparea unor spitale, in valoare de peste 1,2 mil. euro

02 Feb, 11:27 • emanuel.ceciu
Siemens Romania, producator de solutii IT, electronice si tehnologie medicala, a incheiat recent un numar de trei contracte in valoare totala de peste 1,2 mil. euro pentru dotarea cu aparatura medicala a mai multor spitale din tara.
Siemens a incheiat trei contracte pentru echiparea unor spitale, in valoare de peste 1,2 mil. euro

Contractele, publicate pe sistemul online de achizitii publice e-licitatie.ro, au fost incheiate in ultima parte a anului trecut.

Filiala locala a producatorului german a castigat o licitatie in valoare de 560.000 euro cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj, unitatea primind in schimb aparate de tomografie si de radiologie.

Spitalul Clinic Judetean Mures a achizitionat un aparat de urologie si endurologie in valoare de 410.000 euro in timp ce Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a cumparat un computer tomograf multislice cu 270.000 euro.

Compania a mai incheiat un contract in valoare de 5 milioane euro la finalul lui 2010 pentru livrarea a doua locomotive catre Cargo Trans Vagon.

Siemens Romania a inregistrat in 2009 afaceri de 260 milioane euro, in scadere fata de cele 312 mil. euro inregistrate in 2008. Compania nu a facut publice veniturile inregistrate in 2010.