COMPANII, IT&C

Siemens a incheiat trei contracte pentru echiparea unor spitale, in valoare de peste 1,2 mil. euro

02 februarie 2011, ora 11:27, autor(i): Alex Goaga 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Siemens-mica.jpg
Siemens Romania, producator de solutii IT, electronice si tehnologie medicala, a incheiat recent un numar de trei contracte in valoare totala de peste 1,2 mil. euro pentru dotarea cu aparatura medicala a mai multor spitale din tara.
Contractele, publicate pe sistemul online de achizitii publice e-licitatie.ro, au fost incheiate in ultima parte a anului trecut.

Filiala locala a producatorului german a castigat o licitatie in valoare de 560.000 euro cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj, unitatea primind in schimb aparate de tomografie si de radiologie.

Spitalul Clinic Judetean Mures a achizitionat un aparat de urologie si endurologie in valoare de 410.000 euro in timp ce Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a cumparat un computer tomograf multislice cu 270.000 euro.Compania a mai incheiat un contract in valoare de 5 milioane euro la finalul lui 2010 pentru livrarea a doua locomotive catre Cargo Trans Vagon.

Siemens Romania a inregistrat in 2009 afaceri de 260 milioane euro, in scadere fata de cele 312 mil. euro inregistrate in 2008. Compania nu a facut publice veniturile inregistrate in 2010.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 03:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter