COMPANII

Siemens SRL va reabilita staţii de transformare în Republica Moldova

13 aprilie 2018, ora 12:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
moldelectrica.jpg
Întreprinderea de Stat “Moldelectrica” a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 staţii de transformare în Republica Moldova. Staţiile de transformare sunt dispuse pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Finanţarea proiectului este asigurată de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Acest contract este cel mai amplu proiect de reabilitare de staţii de transformare medie tensiune realizat de Siemens SRL şi urmează  să fie finalizat în 2 ani de la debutul lucrărilor. Lucrările de reabilitare ar urma să ia startul în al doilea trimestru al anului 2018.

Întreprinderea de Stat Moldelectrica este opertorul sistemului de transport a energiei electrice din Republica Moldova. Compania este specializată în centralizarea serviciilor de transport şi dispecerizare operativă a sistemului energetic din Republica Moldova. 

Cu o istorie de 113 ani în România, Siemens operează în prezent 4 fabrici şi 4 centre de cercetare-dezvoltare pe plan local. Începând cu anul fiscal 2017, Siemens SRL a preluat şi coordonarea activităţilor de vânzare ale grupului german în Republica Moldova. Compania are trei direcţii strategice de dezvoltare: electrificare, automatizări şi digitalizare.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 August 2019, 15:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter