COMPANII

SIF Banat-Crisana, interesata de Posta Romana

30 mai 2013, ora 08:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
14-Lovely-Hearts-for-St-Valentines-day-money-heart.jpg
Procedura de privatizare a Postei Romane va fi reluata peste sase luni, dupa cum a decis, ieri, Guvernul, care a hotarat si sa initieze un proces de restructurare a companiei si de "reasezare" a datoriilor acesteia.

Ministrul pentru Societatea Informationala Dan Nica a fost mandatat ca, in termen de o saptamana, sa redacteze un act normativ care sa reglementeze situatia companiei. Oficialul a declarat, citat de Mediafax, ca ofertele ferme si angajante pentru privatizarea companiei vor putea fi depuse pana la 30 iunie 2014, acest ultim termen putand fi, insa, devansat daca se constata ca operatorul postal a devenit atractiv in urma reorganizarii.

Pana la expirarea termenului limita pentru achizitionarea documentelor de prezentare a companiei, niciun investitor nu a cumparat caietul de sarcini, in conditiile in care autoritatile au anuntat ca au fost purtate dis-cutii cu peste 50 de firme, "cel putin una declarandu-si singura intentia de a participa la privatizarea Postei Romane, iar aceasta este un fond roman de investitii", potrivit lui Alexandru Petrescu, presedintele Comisiei de privatizare, scrieBursa.ro.

SIF Banat-Crisana isi mentine interesul de a participa la privatizarea Companiei Nationale Posta Romana (CNPR) si in conditiile actuale, dupa cum ne-au precizat, ieri, reprezentantii societatii de investitii.

"Din momentul in care conducerea SIF Banat-Crisana si-a declarat intentia de participare la privatizarea Postei Romane au fost contactati si au avut loc intalniri cu potentiali parteneri intr-un consortiu de privatizare, existand interes declarat, dar nu exprimat la nivelul unui angajament financiar, care necesita mai multe niveluri de aprobare", au declarat acestia.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter