COMPANII

SIF Transilvania a devenit actionar majoritar al Romradiatoare Brasov

01 februarie 2008, ora 17:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bani2.jpg
SIF Transilvania (SIF3) a devenit actionarul majoritar la compania Romradiatoare Brasov, dupa ce a cumparat 3,16 milioane de actiuni de la firma Organe de Asamblare, actionar al producatorului de radiatoare.
Tranzactia s-a realizat la pretul de 2,50 lei/actiune, ceea ce a ridicat valoarea tranzactiei la 7,91 milioane lei.

Societatea de investitii a devenit astfel actionarul majoritar al Romradiatoare, cu o detinere de 6,61 milioane de actiuni, reprezentand 55,06 % din capitalul social al producatorului de radiatoare.

SIF Transilvania (SIF3) a mai subscris in octombrie anul trecut circa 3,13 milioane de actiuni, in valoare totala de 7,81 milioane lei (2,32 milioane euro), in cadrul majorarii de capital efectuata de Romradiatoare Brasov.Actionarii companiei Romradiatoare SA Brasov au decis in luna august 2007 majorarea capitalului social cu 21,2 milioane lei, pana la 30 milioane lei, prin aport in numerar si in natura.

Majorarea s-a efectuat prin subscrierea de noi actiuni prin aporturi in numerar si in natura, de catre actionarii societatii, in special de catre SIF Transilvania si Organe de Asamblare Brasov.

Romradiatoare a fost infiintata in 1926 sub denumirea de "Ancora Romana", ca producator de cabluri de tractiune. Societatea s-a specializat mai tarziu in executia de schimbatoare de caldura, iar in prezent produce radiatoare de racire, incalzire, ulei si aer-aer, pentru autovehicule, autoturisme, minibuze, camioane, autobuze, tractoare, masini agricole, locomotive si grupuri stationare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 03:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter