- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Spaniolii de la Garrigues se retrag din Romania la finele anului

26 Nov, 14:24 • Redactia DailyBusiness
Garrigues, cea mai mare casa de avocatura din Spania, isi schimba strategia pentru Europa Centrala si de Est, proces de revizuire ce implica si plecarea din Romania la sfarsitul anului, a anuntat vineri societatea.
Spaniolii de la Garrigues  se retrag din Romania la finele anului

„Garrigues isi reconsidera prezenta internationala si decide coordonarea serviciilor pentru clientii din Europa Centrala si de Est, de la biroul sau din Varsovia”, se precizeaza intr-un comunicat al casei de avocatura.

Biroul Garrigues din Varsovia a fost recent consolidat prin cooptarea avocati de pe piata locala, specializati in tranzactii corporatiste, M&A si piete de capital. Aceasta decizie reflecta atat cresterea continua a cotei de piata in Polonia.

„Aceste decizii fac parte din strategia noastra curenta pentru Europa Centrala si de Est, unde firma isi va centraliza toate operatiunile si serviciile prin intermediul biroului din Varsovia, un centru de coordonare pentru deservirea nevoilor tuturor clientilor nostri din regiune”, a declarat Alejandro Miquel, director de operatiuni Europa Centrala si de Est al Garrigues.

Aceasta miscare strategica a fost posibila cu acordul partenerului Garrigues la Bucuresti, Mihai Mares (foto) si a echipei pe care o conduce, care vor continua sa asiste si sa sustina clientii actuali ai firmei Garrigues.

„In baza colaborarii de pana acum, a fost incheiata o intelegere de tip „best friends” care prevede recomandarea reciproca a clientilor in viitor”, au mai spus reprezentantii Garrigues.

Garrigues are o retea extinsa de birouri in Spania si birouri proprii in Londra, New York, Bruxelles, Lisabona, Oporto, Bucuresti, Varsovia, Casablanca, Tanger si Shanghai.

Spaniolii de la Garrigues au intrat pe piata romaneasca de avocatura in anul 2008, prin absorbtia societatii locale de profil Mares si Asociatii.