COMPANII, LIFESTYLE

Spartan deschide al 32-lea restaurant in Maritimo Constanta

11 aprilie 2017, ora 13:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto_restaurant_Spartan_1.jpg
Lanțul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continuă procesul de extindere, prin deschiderea unei unități în cel mai mare centru comercial din Constanța, Maritimo Shopping Center.

Restaurantul a fost inaugurat vineri, 7 aprilie, în urma unei investiții de 90.000 de euro și a înregistrat circa 1.500 de clienți și vânzări în valoare de aproximativ 7.000 de euro, în primul weekend de funcționare.

Acesta este al 32-lea restaurant din cadrul lanțului, la nivel național şi al doilea din Constanţa. Primul restaurant “Spartan” din Constanţa este deschis în sistem de franciza şi se află în Centrul Comercial Tom.  

Restaurantul nou este operat direct de către compania Strong MND şi nu în franciză. Acesta ocupă o suprafață de 120 de mp, în zona de vizibilitate maximă a food-court-ului, în imediata vecinătate a KFC-ului, și are 20 de angajați.Vânzări în creștere cu 70% în perioada sezonului estival

Cifra de vânzări prognozată pentru primul an de activitate a Spartan-Maritimo este de 500.000 de euro, cu o creștere estimată la 70% în perioada sezonului estival, când în Constanța vin turiști din toată țara.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii și alte 20 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 19 orașe din țară: Suceava, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț și Constanța.

Cifra de afaceri înregistrată de lanțul de restaurante Spartan la finalul anului 2015 a fost de aproximativ 12 milioane  de euro. În cele 32 de unități din cadrul rețelei lucrează peste 650 de oameni. Lanțul de restaurante Spartan va continua extinderea în Capitală, în provincie, dar și în afara granițelor României. Planurile sale de expansiune vizează ca, până în 2018, să ajungă la 40 de unități.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 22 Mai 2022, 00:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter