COMPANII

Statul nu doreste sa fie actionar la Rompetrol Rafinare

25 august 2010, ora 11:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rompetrol.jpgmeide.jpg
Guvernul a transmis KazMunaiGaz ca nu doreste sa fie actionar la Rompetrol Rafinare (RRC), iar compania kazaha se gandeste ce posibilitati are sa conduca rafinaria Petromidia impreuna cu statul, a declarat directorul financiar al grupului Rompetrol, Dmitri Grigoriev, citat de Mediafax.
"Statul a spus ca nu doreste sa fie actionar la Rompetrol Rafinare. Ne gandim la ce posibilitati avem sa manageriem rafinaria impreuna cu statul. Daca nu vom avea cash flow la rafinarie, vom avea optiunea sa o inchidem", a afirmat Grigoriev, intr-o conferinta de presa.

De asemenea, statul a dat grupului Rompetrol contul unde poate plati obligatiunile cu cateva zile inainte de a introduce actiunea in justitie, a declarat Ana Diculescu Sova, avocata a casei de avocatura NNDKP, prezenta la conferinta.

Grupul Rompetrol, detinut de KazMunaiGaz dinKazahstan, trebuie sa ramburseze peste doua miliarde de lei in contul datoriilor istorice ale rafinariei Petromidia, angajate printr-o emisiune de obligatiuni din anul 2003.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter