- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Renania se promoveaza printr-o campanie de 500.000 de euro. Elementul surpriza – Mircea Badea (VIDEO)

24 Mar, 14:17 • cristian.lacraru
Producatorul si distribuitorul de echipamente pentru protectia muncii Renania va derula in urmatoarele 3 luni prima campanie de promovare a companiei, cu un buget de jumatate de milion de euro. Imaginea acestei campanii este realizatorul TV Mircea Badea.
Renania se promoveaza printr-o campanie de 500.000 de euro. Elementul surpriza - Mircea Badea (VIDEO)

Campania se lanseaza sub sloganul „Siguranta fara compromisuri” si se va derula atat outdoor, cat si la TV si in presa scrisa.

In prima faza, 40 de panouri publicitare de mari dimensiuni au fost amplasate in intreaga tara, iar pentru TV au fost filmate trei spoturi cu variante de 20 si 30 de secunde.

[dbvideo=615]

Pentru 2011, Renania tinteste o cifra de afaceri de pana la 22,5 milioane de euro, in crestere cu peste 20% fata de anul trecut.

Reprezentantii Renania estimeaza ca piata de profil din Romania va inregistra o crestere de circa 10% si va ajunge la 83 de milioane de euro in 2011, valoare sub pragul de 100 de milioane de euro inregistrat in 2008.

Compania planuieste, in perioada urmatoare, sa deschida un birou in China pentru achizitii, sourcing si controlul calitatii produselor.

Compania, care are sediul in Tg. Mures, activeaza pe piata de 15 ani si este detinuta de fratii Orlando si Roland Szasz. Renania are patru reprezentante directe in Tg. Mures, Bucuresti, Timisoara si Oradea, si o retea de 227 distribuitori locali.

La nivelul anului 2010, compania avea 91 de angajati si peste 4.000 de clienti.