COMPANII

Sute de ieseni s-au imbulzit pentru o floare, o vopsea lavabila si o bormasina la inaugurarea Mr. Bricolage (VIDEO - scene incredibile)

18 martie 2010, ora 13:10, autor(i): Madalina Pana 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Inaugurarea Mr. Bricolage la Iasi ar fi putut fi ecranizata sub titlul "O floare si prea multi gradinari"
Inaugurarea Mr. Bricolage la Iasi ar fi putut fi ecranizata sub titlul "O floare si prea multi gradinari"
"Or pus trei lulele si surcele si s-o omorat lumea pentru ele", asa a descris pe scurt un martor ocular atmosfera de la inaugurarea de joi a magazinului Mr. Bricolage din Iasi, unde sute de clienti s-au imbrancit ca sa intre in aceasta dimineata.
Petru Rusu, 47 de ani, vecin pe aceeasi strada cu magazinul proaspat deschis joi, a povestit pentru DailyBusiness.ro cum a esuat tentativa sa de a intra in magazin.

"Eu am ajuns pe la 8 in fata magazinului. Era jale mare pentru 3 lulele si surcele. Am stat o jumatate de ora la coada si am plecat", a explicat vecinul Mr. Bricolage.

El a mentionat ca la usa erau niste "baieti", care dadeau drumul pe rand clientilor inauntru, dupa ce vitrina magazinului a fost sparta.O alta vecina, Petronela Chelcu, a explicat ca geamul a fost spart din cauza ca oamenii s-au imbrancit sa intre.

Principalul motiv care i-a determinat pe ieseni sa se ingramadeasca la deschiderea magazinului este reprezentat de cele trei oferte promotionale ale Mr. Bricolage, anuntate cu mult timp in urma pe panourile mari din oras, potrivit Petronelei Chelcu.

Cele trei produse la oferta sunt o floare la ghiveci, o vopsea lavabila si o bormasina. Oferta este insa limitata, un cumparator putand achizitiona pana la 10 flori, 5 cutii de vopsea lavabila si o bormasina, a mentionat vecina Mr. Bricolage.

VIDEO - Scene incredibile filmate de Antena 1

De pe urma imbulzelii a avut de castigat si magazinul vecin, Kaufland, unde au intrat cei care au renuntat sa mai stea la coada formata in fata Mr. Bricolage.

Despre acest subiect a mai scris si HotNews.ro.

Contactati de catre DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei nu au oferit nicio informatie pana la momentul publicarii articolului.

Primul magazin Mr. Bricolage din Romania s-a deschis in Bucuresti, in noiembrie 2006, in zona intersectiei Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu, iar cel de-al doilea in 2008 in Pitesti.

Mr. Bricolage este unul dintre primii jucatori pe piata mondiala de bricolaj avand o retea de 550 de magazine extinsa pe 3 continente: Europa, Africa si America.

O situatie similiara s-a intamplat luna trecuta, cand sute de persoane dornice de promotii s-au calcat in pricioare la lansarea Sun Plaza.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter