COMPANII

Tanarul farmacist din Alba Iulia care concureaza cu marci internationale pe piata dermato-cosmeticelor

05 martie 2018, ora 16:24   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
20180303_132539.jpg
Un farmacist de numai 28 de ani din Alba Iulia a lansat propria linie de produse dermato-cosmetice şi concurează  cu marile branduri internaţionale.

La ora actuală, produsele preparate de Emanuel Lazăr, sub denumirea Eladerm, sunt comercializate in farmacii din România şi îşi doreşte să se extindă şi în pieţele farmaceutice din Europa.

Tânărul şi-a descoperit marea pasiune încă din clasa a VIII-a, iar datorită părinţilor lui care deţineau o farmacie în oraş, a reuşit să-şi împlinească visul.

Prima cremă preparată în laboratorul propriu din Alba Iulia a ieşit pe piaţă în 2014, în contextul în care de pe piaţa farmaceutică dispăruse o cremă foarte folosită de români. Produsul a avut succes, iar de atunci încolo Emanuel Lazăr şi-a propus să creeze dermatocosmetice produse 100% în România, accesibile ca preţ, ca o alternativă la cremele străine.Unguentele pe bază de uree conţin 98% ingrediente naturale şi tratează problemele pielii sensibile şi uscate.

"Este foarte greu să te lupţi de la egal la egal cu marile branduri internaţionale care investesc sute de milioane de euro anual în marketing. Cu toate acestea, nu m-am lăsat descurajat şi mi-am propus să analizez unde greşesc acestea, astfel încât să nu repet aceeaşi greşeală şi să vin cu ceva nou. După un studiu amănunţit, de aproape de 2 ani, am ajuns la concluzia că multe dintre cremele similare care se regăsesc pe piaţă conţin componenţi în concentraţii mult prea mari decât recomandă specialiştii în domeniu. Am luat-o trepatat, ca să nu fac greşeli, iar primul produs dermato-cosmetic l-am lansat pe piaţă în 2014 şi, cu un buget de marketing aproape zero, am reuşit să-l impun pe piaţa românească. Scopul meu a fost să produc creme cu un conţinut natural aproape de 100%, iar preţul să fie mult mai mic decât concurenţa străină", declară tânărul farmacist Emanuel Lazăr.

Gama de produse Eladerm cuprinde 6 produse iar pe 5 martie 2018, farmacistul român a lansat un nou produs creat în totalitate în laboratorul său din Alba Iulia, produs pe care doreşte să îl impună şi în pieţele din Europa. Este vorba de lotiunea micelară Micelium de la Eladerm, disponibilă în 3 forme: 100 ml, 250 ml şi 500 ml. Produsul curăţă rapid impurităţile, chiar şi machiajul rezistent la apă, este recomandat pentru toate tipurile de ten şi nu conţine parabeni sau coloranţi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Florin V. a spus:
07/03/2018 17:01
Felicitari. Este un exemplu de tanar care dovdeste ca tinerii nostri nu sunt preocupati doar de petreceri si mersul in cluburi (desi si acestea fac parte din viata unui tanar), asa cum se prezinta pe posturile TV. Avem foarte multi tineri destepti si cu preocupari deosebite, care muncesc enorm pentru a se realiza. Ca un om aproape de maturitate, ii felicit si ii stimez.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter