COMPANII

Tara europeana in care Posta Romana vrea sa infiinteze o sucursala

10 martie 2015, ora 11:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Actionarii Companiei Nationale Posta Romanã (CNPR) vor discuta, saptamana viitoare, infiintarea unei sucursale in capitala Poloniei, a unei fundatii si transformarea in departament a sucursalei Fabrica de Timbre.

"Aprobarea desfiintarii sucursalei Fabrica de Timbre prin transformarea Sucursalei Fabricii de Timbre in departament. Aprobarea infiintarii Fundatiei Posta Romana, a documentelor de infiintare (act constitutiv si statut), precum si imputernicirea CN Posta Romana de a indeplini formalitatile de inregistrare a fundatiei. Aprobarea infiintarii in Polonia a Sucursalei Companiei Nationale Posta Romana, care va functiona cu denumirea ┬źCompania Nationala Posta Romana Sucursala din Polonia┬╗, cu sediul in Varsovia (aleea Wojska Polskiego 9, 01-524 Varsovia)", se arara in convocatorul sedintei extraordinare a actionarilor operatorului postal, potrivit Mediafax.

Posta Romana este controlata de Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) - 75% si Fondul Proprietatea - 25%.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 17:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter