COMPANII, MEDIA & MARKETING

The Practice comunica pentru 3 marci romanesti ale Ursus Breweries

29 mai 2013, ora 13:01, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bere.jpg
The Practice a devenit incepand cu luna mai agentia de relatii publice pentru marcile Timisoreana, Ciucas si Stejar ale Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller. Decizia a fost luata in urma unei licitatii desfasurate in primele luni ale anului.á

The Practice coordoneaza deja comunicarea de PR pentru marcile internationale ale Ursus Breweries (Peroni Nastro Azzurro, din 2011; Reddĺs si Grolsch, din 2012).


In cadrul noului parteneriat, agentia va oferi servicii specifice, de la strategie de PR si consultanta pana la dezvoltarea si implementarea proiectelor de PR, gestionarea relatiei cu jurnalistii, bloggerii si liderii de opinie, managementul crizei, evenimente speciale de PR sau activari creative.

Berea Timisoreana a fost lansata in Republica Moldova, prin intermediul companiei Efes Vitanta Moldova Brewery, liderul pietii de bere din Moldova.ôTimisoreana este prima bere romaneasca care va fi produsa sub licenta in Republica Moldova. Exista o foarte mare cerere pentru berea romaneasca in Moldova, iar Timisoreanaö, a declarat Stefan Teodorescu, group brands director Ursus Breweries.á

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Reddĺs, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama de marci locale precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

The Practice este parte din Leo Burnett Group, din care mai fac parte Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest, iLeo, 23 Communication Ideas, Digital Star, The Geeks, 2Parale, 8team si Breeze Mobile. Pe plan international, agentia este partenerul strategic al MSLGroup, reteaua de relatii publice din Publicis Groupe.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Ianuarie 2020, 16:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter